Restaurants

Inmiddels hebben we in de regio goed kunnen eten en leuke restaurants ontdekt. In de toekomst zullen we een overzicht van de restaurants weergeven met adressen en openingstijden.

Les Trois Perdix – Lignieres (14 KM)

Iers stel dat op het plein voor de fontein in Lignieres een zeer leuke tent hebben, eten is goed en de sfeer is erg gemoedelijk.  Bezoek ook hun facebook pagina.

Le Saint Roch – Ids Saint Roch 17 KM

Libanese keuken, met (onder andere) een menu met allerhande kleine bakjes met Frans / Libanese hapjes. Rustig dorpje op een mooie plek gelegen met ee groot terras buiten.

 L’hir Ondelle – Lignieres (14 KM)

Onder de oude markthal op het pleintje in het dorp ligt “L’hir Ondelle” een traditioneel Frans restaurant waar je buiten een menu du jour voor €14.50 kan eten. Leuke plek en zeker lekker eten.

Freddy Brasserie –  La Châtre (18KM)

Vlak naast het plein ligt de brasserie, wederom een leuke laagdrempelige brasserie waar je goed kan eten.  In de winter is het binnen goed toeven.

La Tosca – La Châtre (18KM)

Wederom een pizzeria meer in het centrum gelegen.  Echt een Frans terras op een pleintje, naast pizza’s hebben ze ook traditionele gerechten.

scannen0003

Casa Romana – In La Châtre (20 KM)

Betaalbare pizzeria, in de zomer kun je buiten zitten, en het is een half uurtje rijden. Aan de rivier onder een grote boom. In de zomer kan het er erg druk zijn.

20130401-132216.jpg

La Jument Vert – Maisonnas (5KM)

Franse keuken en een echt Frans dorpsrestaurant, menu’s doordeweeks €15 en de weekend menu’s vanaf €25, in de zomer is er achter het restaurant een buiten terras. Zie link

20130401-132238.jpg

Geef een reactie

Translate »
%d bloggers liken dit: